• volg de Hippische Vereniging Epe op facebook
  • volg de Hippische Vereniging Epe op twitter
  • Contact

Nieuws

 
donderdag 31 maart 2016

Gemeentekampioenschappen Epe!Zoals elk jaar vind op Hemelvaartsdag (5 mei) vinden de jaarlijkse gemeentekampioenschappen Epe plaats. Dit jaar georganiseerd door de HVE op het terrein van de WET, die hun terrein beschikbaar heeft gesteld. Daarmee een mooie samenwerking tussen deze 2 verenigingen uit Epe.
 
Deze wedstrijd is opengesteld voor pony- en paardenruiters die wonen in de gemeente Epe of rijden bij een ponyclub of rijvereniging in de gemeente Epe. Ook recreatieruiters zijn van harte welkom om zich in te schrijven.

Je kan deelnemen in zowel de dressuur als springen, om kans te maken om gemeentekampioen te worden moet je deelnemen in zowel de dressuur als een springparcours. Er zijn kampioenen in de Groentjes en een Licht en Zwaar kampioen. Voor de dressuurruiters die normaal ook wedstrijden starten, deze wedstrijd telt ook mee voor een winstpunt.
Daarnaast kan je natuurlijk ook alleen deelnemen in de dressuur of springen en maak je kans op de dag prijzen. De klassen zijn BB t/m Z2 en het springen ook van BB t/m ZZ. De nieuwe proeven worden gereden, deze kan je terug vinden op de website van de KNHS (www.knhs.nl

De prijsuitreiking vind plaats met een parade aan het einde van de dag! 
We hopen dat iedereen zowel jong en oud, serieus en voor de lol deelneemt aan deze gezellige dag.
 
Je kan je opgeven door je naam, naam paard, (evt) vereniging (als wedstrijd ruiter je combinatienummer) en welke klasse in dressuur en of springen te mailen naar: