• volg de Hippische Vereniging Epe op facebook
  • volg de Hippische Vereniging Epe op twitter
  • Contact

Hippische Vereniging Epe

Activiteitenagenda

 
vrijdag 16 februari 2018

Springles op zondag 18 februari in de binnenbak van 13:00 - 15:00 uurVanaf 18 februari gaan we ook springlessen op zondag geven. Dit zijn dus extra lessen ten opzichte van de springles op dinsdagavond.

Net zoals de springlessen op dinsdagavond worden deze lessen ook 1 x in de 2 weken gegeven. Er worden voorlopig 2 lessen gegeven, de eerste voor de pony-ruiters en daarna voor de paarden. Esther Bockhoven zal deze lessen verzorgen.

Indien het weer goed is worden de lessen zondagmorgen buiten gegeven bij Esther Bakker en Odette de Vries in de buitenbak aan de Schietbaanweg. Bij slecht weer worden de lessen binnen gegeven op zondagmiddag.

Komende zondag 18 februari worden springlessen BINNEN gegeven en is er geen gelegenheid voor vrij rijden van 13:00 - 15:00 uur. De menlessen worden ook 1 x in de 2 weken op zondag gegven, maar dan op de andere zondag (zie het schema van de menlessen op de website).

Voor de nieuwe springlessen op zondag zal ook nog een schema op de website worden gezet.


Instructie

Wie kiest voor verenigings­lessen bij de Hippische Vereniging Epe, kan rekenen op toegewijde gediplo­meerde instructeurs en gezelligheid. Voor ruiters worden lessen gegeven op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagavond. Op zondag zijn er menlessen.
lees meer

Vrij rijden

Op vastgestelde tijden mag er door leden vrij van de binnenrijbaan gebruik worden gemaakt. Kijk hier voor het tijdschema en de voorwaarden.
lees meer

Hippische Vereniging

De Hippische Vereniging Epe is ontstaan door een samen­gaan van Rijvereniging Eper Ruiters, de Eper Pony Club en Rij- en Menvereniging De Vrije Teugel.

De vereniging heeft haar thuishonk in het Hippisch Centrum Epe (HCE) aan de Rietberglaan 10 te Epe.

Jaarlijks worden tal van activiteiten georganiseerd voor leden, maar ook voor paardenliefhebbers buiten de vereniging.

kom kennismaken

Paarden | Pony's | Menners

Uitslagen