• volg de Hippische Vereniging Epe op facebook
  • volg de Hippische Vereniging Epe op twitter
  • Contact

Uitslagen

Pagina 1 van 5  > >>

Scherpenzeel

Scherpenzeel  11 t/m 12-12-2015

Bij de indoor kerst marathon in Scherpenzeel is Albert Hooijer met groom Mirjam en de Tinkers Amy en Byoux gestart in de categorie 2-span paard. Na twee zeer snelle voorrondes stond Albert als eerste geselecteerd voor de finale. Tijdens de finale wist Albert met zijn Tinkers de snelste tijd te noteren, helaas vielen er twee balletjes. Albert behaalde een 2de plaats.


Wierden  14 t/m 15-08-2015

Albert Hooijer heeft met zijn Amy in klasse 1 mee gedaan aan samengestelde menwedstrijd in Wierden. Op vrijdag reed hij een nette dressuurproef, welke werd beloond met meer dan 65%. In de vaardigheid reed hij een balletje eraf en had hij een tijdfout. Ondanks dat, stond hij na de eerste dag bovenaan. Zaterdag werd de marathon verreden. De marathon was zwaar door de warmte en de losgereden bodem. Uiteindelijk een 3de tijd in de marathon. Dat bleek voldoende voor een eerste plaats bij het enkelspan paard klasse 1.


Beesd

Beesd  20-06-2015

Districtskampioenschappen Oost - Beesd, Albert Hooyer heeft met Amy meegedaan in de M-vaardigheid en is Kampioen geworden. In de L-dressuur heeft hij ook een startbewijs gehaald voor de Hippiade.


Hulshorst  21-03-2015

Mariska Hooyer heeft met haar 2 ponies meegedaan aan de Districtskampioenschap van Mendistrict Oost. Ze kwam uit met Ivar in de M-vaardigheid en werd 6e. Met Charlotte kwam ze uit in de L-vaardigheid en werd hier 2e en reserve-Kampioen.


Ermelo  14-03-2015

In Ermelo werden de districtskampioenschappen verreden. Albert Hooyer was met Amy geselecteerd voor zowel de dressuur als de vaardigheid. Hij behaalde in de klasse L dressuur een vijfde plaats. In de M vaardigheid werd hij kampioen.


Nijkerk  07-02-2015

Albert Hooyer heeft in Nijkerk meegedaan aan de vaardigheidscompetitie met zijn tinker Amy in de klasse M. Ze hebben twee keer een eerste prijs gewonnen en mochten daarom de wisseltrofee mee naar huis nemen.


Nijkerk  10-01-2015

Albert Hooijer heeft de eerste wedstrijd van de kegel competitie in Nijkerk goed gereden met Amy. Ze kwamen uit in de klasse M. In het eerste parcours bleven ze tweemaal foutloos en in het tweede parcours viel er 1 balletje in de barrage. Dit was goed voor een 1e en een 2e plaats bij het enkelspan paard M/Z/ZZ.


Hulshorst  27-12-2014

Tijdens de Oliebollencup in Hulshorst kwamen Albert Hooijer en Amy uit in de klasse M. Het eerste parcours viel er 1 balletje en het tweede parcours bleven ze tweemaal foutloos. Dit was goed voor een 1e plaats.


Ermelo  15-11-2014

Albert Hooyer heeft met Amy mee gedaan aan de selectie wedstrijd dressuur in Ermelo. Hij kwam aan de start in de klasse L enkelspan paard en wist beide proeven te winnen met tweemaal 189.


Wenum-Wiesel  18-10-2014

Albert Hooyer heeft meegedaan aan de indoorminimarathon van het Apeldoorns Gerij. Amy deed het super en ze mochten meedoen aan de finale. Hier zijn ze als 2e geëindigd.


Pagina 1 van 5  > >>

Uitslagen melden